• Menu
  • Zoek
  • Login

Tektoniek

Kennis en kennissen delen

Tektoniek Kennisnetwerk

Goed nieuws voor de liefhebber van architectuur in beton.

Via het kennisnetwerk Tektoniek worden kennis en kennissen gedeeld. In de vorm van evenementen en online communicatie wordt voor en met het netwerk informatie, inspiratie, en ondersteuning geboden. Altijd gaat het daarbij om de relatie tussen architectonische vormgeving, constructie en maakbaarheid.

 

vorige

 

Mock-ups

Tektoniek richt zich op de (toekomstig) architect, constructief ontwerper, bouwkundig adviseur en producent uit de betonindustrie. In de ontwikkelingsfase van Tektoniek zijn de nodige pilots, tests, try-outs – of noem het mock-ups – gedaan, om de juiste formule en look and feel te vinden en om de kritische, vaak visueel ingestelde doelgroep optimaal te bereiken.

 

Tektoniek leeft en kan gaan groeien

Initiatiefnemer van Tektoniek is het Cement&BetonCentrum. Voor architecten die meer willen halen uit beton was er geen duidelijk platform of medium. Terwijl de interesse in het materiaal wel degelijk leeft. Vooral in de maakbaarheid, van bijvoorbeeld schoon beton, constructieve optimalisaties, product- en materiaalontwikkelingen.

 

Met en voor het netwerk

Het aanbod van Tektoniek bestaat enerzijds uit evenementen, zoals lezingen, projectbezoeken, workshops en expert meetings, en anderzijds uit online communicatie, zoals projectbeschrijvingen, artikelen over maakbaarheid en een netwerkpagina.

Het Cement&BetonCentrum fungeert als spil in het netwerk, stelt op maat gesneden communicatieprogramma's samen en ondersteunt bij de invulling van Tektoniek-activiteiten. De deur staat daarbij altijd open voor suggesties voor onderwerpen en mogelijke samenwerkingen.

Want delen is het nieuwe hebben.

 

Bezoek de website Tektoniek.nl

 

 

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn