• Menu
  • Zoek
  • Login

Workshop flexibele malsystemen

Maak kans op gratis deelname

Flexibele malsystemen in Artis

Op zondag 16 augustus 2015 werd in de oudste dierentuin van Nederland: Natura Artis Magistra, Amsterdam een workshop Flexibele malsystemen georganiseerd. ISOFF (International Society of Fabric Forming) organiseerde dit Tektoniek-evenement in samenwerking met het Cement&BetonCentrum. Op het programma stonden lezingen en drie hands-on workshops waarin een eigen betonelement werd gemaakt. 

 

vorige

ISOFF-symposium

De Tektoniek-workshop was onderdeel van het ISOFF-symposium, dat in Amsterdam werd gehouden van 16 tot en met 18 augustus 2015. Dit symposium vond tegelijkertijd plaats met het IASS-symposium met als thema 'Future visions', dat werd georganiseerd door de International Association for Shell and Spatial Structures (IASS) en het Koninklijk Instituut van Ingenieurs (KIVI)   www.iass2015.org.

 

PDF icoonFlyer workshop flexibele malsystemen

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

De-Verkenner

Beton is niet alleen een functioneel bouwmateriaal, het mag ook gezien worden! Coen Smets, technisch marketingadviseur bij Cement&BetonCentrum, aan het woord in SBRCURnet Magazine over de esthetische kwaliteit van beton. 

 

 

Beton mag gezien worden

 

Screenshot-Tektoniek-2

Tektoniek is het communicatieplatform voor kennis en netwerk over architectuur in beton. Via lezingen, projectbezoeken, workshops, expert meetings en online communicatie wordt informatie, inspiratie en ondersteuning geboden aan (toekomstige) architecten, bouwkundigen en producenten.

Tektoniek is een initiatief van het Cement&BetonCentrum.

Tektoniek