• Menu
  • Zoek
  • Login

De krachtige mix

Op 17 november vond in Rotterdam de jaarlijkse Betondag plaats, al jarenlang een begrip en het grootste eendaagse evenement waar bouwtechnisch Nederland elkaar ontmoet. Onder het thema Een krachtige mix presenteerden de brancheorganisaties uit de cement- en betonwereld zich in een gezamenlijke stand.

Stand-Betondag-2016-600x400

Wie

De stand werd mogelijk gemaakt door bedrijven die zijn aangesloten bij het Cement&BetonCentrum, de Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten, de Bond van Fabrikanten van Betonproducten, de Vereniging van Fabrikanten van Hulpstoffen voor Mortel & Beton en Cascade, de vereniging van zand- en grindproducenten.

Wat

Deze organisaties behartigen de belangen van de aangesloten bedrijven en bundelen de promotieactiviteiten op de Nederlandse markt om het gebruik van cement en beton in Nederland te bevorderen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit.

Naast promotionele activiteiten en netwerkbijeenkomsten zijn de organisaties actief op het gebied van belangenbehartiging, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandighedenbeleid, grondstoffen- en milieubeleid, lobby, verkoopvoorwaarden en opleidingen.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn