• Menu
  • Zoek
  • Login

#duurzaambeton – trending topics

Nieuwe uitgave voor alle partijen die duurzaam willen bouwen met beton

Beton speelt een belangrijke rol in een duurzame samenleving. Door zijn veelzijdigheid biedt het vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen. Deze vele mogelijkheden maken duurzaam bouwen met beton wel complex. Hoog tijd voor een helder overzicht voor alle partijen die duurzaam willen bouwen. Uiteraard met beton!

beeld bij persberichtBewust kiezen

‘#duurzaambeton – trending topics’ is bestemd voor overheid, opdrachtgever, gebruiker, architect, constructeur, aannemer, installateur en alle andere adviseurs. Kortom, voor alle partijen die duurzaam willen bouwen met beton. Samen hebben zij namelijk heel wat keuzes te maken in alle fases van het bouwproces. De uitgave geeft een overzicht van overwegingen en praktische handvatten. Hiermee maakt u bewuste keuzes voor uw specifieke project en mengt u zich beter gewapend in discussies.

 

Beter gewapend in discussies

Veelgehoorde onderwerpen van discussie worden geschetst: het bouwen voor nu én straks (circulaire economie, levensduur, veiligheid), het optimaal benutten van kwaliteiten (comfort, energie-, materiaalgebruik), een uitvoering op maat (transport, milieubewuste werkplanning, optimale betonmengsels) én een verantwoord grondstoffengebruik (CO2-footprint, recycling). 

 

Direct naar uw meest trending topic

Het compacte boekje is zo opgezet dat de diverse onderwerpen onderling zijn gelinkt. Daarmee is de leesvolgorde vrij. Immers, hoe ‘trending’ een topic is, is voor ieder weer anders. U leest direct wat u wilt weten.

 

Bestellen

‘#duurzaambeton – trending topics’ is via de webshop van uitgeverij Aeneas te bestellen en kost €14,95 (incl. btw).

 

Gratis digitale versie

Naast een gedrukte uitgave is ‘#duurzaambeton – trending topics’ gratis verkrijgbaar als interactieve pdf. Deze versie is te downloaden via de websites van de leden van het Betonplatform. 

 

#duurzaambeton - trending topics

 

Betonplatform

Het Betonplatform stimuleert de verduurzaming van de hele betonsector en wil nadrukkelijk niet alleen als afzender van deze publicatie worden gezien. De hele betonsector staat voor u klaar en helpt u graag bij het realiseren van uw duurzaamheidsambities. 

 

Het Betonplatform bestaat uit de Nederlandse brancheverenigingen: 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn