• Menu
  • Zoek
  • Login

Even voorstellen: Edwin Vermeulen

Met ingang van 1 januari 2016 is Edwin Vermeulen (44) in dienst getreden van het Cement&BetonCentrum als Technical Marketing Engineer.

Edwin zal zich gaan bezighouden met vraagstukken die te maken hebben met zowel de materialen cement en beton als met gezondheid, veiligheid en milieu.

Edwin Vermeulen

Edwin: "Al tijdens mijn studie materiaalkunde had het materiaal beton mijn warme belangstelling. Als constructiemateriaal zijn de eigenschappen ongeëvenaard. Het roest niet zoals staal, het heeft geen last van houtwormen of rot en het is in tegenstelling tot hout en plastic niet brandbaar. Met beton kun je indien gewenst letterlijk bouwen voor de eeuwigheid. Beton is een fysisch en chemisch zeer complex en gevarieerd en daardoor uitermate boeiend materiaal. Verder zijn de toepassingsmogelijkheden van beton, doordat de eigenschappen over een brede range aangepast kunnen worden, vrijwel onbegrensd.

Hiervoor was ik negen jaar werkzaam bij een producent van o.a. betonmortel en betonproducten waar ik verantwoordelijk was voor de kwaliteit van de geleverde producten en voor productontwikkeling. Daarvoor heb ik twaalf jaar gewerkt bij een certificatie-instelling, waarbij ik mij onder meer bezig hield met cement en beton.

De bij deze organisaties opgedane ervaringen zullen zeker van pas komen bij mijn werk voor het Cement&BetonCentrum."

 

Directeur Andre Burger: "We zijn bijzonder blij met de komst van Edwin ter versterking van de technische marketing van het Cement&BetonCentrum. Ik ken Edwin al geruime tijd en heb hem leren waarderen om zijn technisch inhoudelijke kennis op betongebied in combinatie met een schat aan ervaring met kwaliteitsborging en de rol van regelgeving. Die kennis en ervaring is voor ons belangrijk om het duurzaam bouwen met beton verder te ontwikkelen."

 

Edwin is te bereiken via:

e-mail: ...

tel.:  06 11 74 72 98

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn