• Menu
  • Zoek
  • Login

Studenten Civiel TU Delft: meld je aan voor Tektoniek-workshop

De eerste Tektoniek-workshop staat in de steigers, van 7 t/m 10 april op de TU Delft. Een unieke hands-on betonworkshop voor zowel studenten Architectuur als Civiele Techniek. Er zijn nog enkele plekken vrij voor enthousiaste 'Civielers'!

Tektoniek workshop posterA4web afbeelding kleinTektoniek-workshop, een unieke hands-on betonworkshop voor studenten Architectuur en Civiele Techniek (bron: bureaubakker)

Hands-on betonworkshop

In vier dagen tijd maken de studenten intensief kennis met beton in relatie tot fabric formwork (textiel bekistingstechnieken) en Evolutionary Structural Optimization (ESO) - het weglaten van materiaal daar waar constructief niet nodig. In groepjes leren studenten van elkaar en doen zij experimenteel onderzoek naar vormgeving, texturen, patronen, productiemethoden en de krachtswerking van textielmallen. Het hele ontwerp- en maakproces wordt doorlopen. Hoe komen de modellen op de vierde dag uit de mal? Dat weten de studenten pas als ze meedoen. Hoe dan ook weten ze aan het eind van de week precies hoe beton ruikt, voelt en proeft!

Het workshopprogramma wordt aangevuld met een keynote lecture, gast-critics en praktische ondersteuning vanuit het bedrijfsleven.

 

Meer info

Download de Flyer Tektoniek Workshop en bekijk een video-impressie en veel foto's van wat je van de workshop kunt verwachten.

PDF icoonFlyer Tektoniek-workshop


Aanmelden (tot uiterlijk 12 maart)

Roel Schipper, CiTG: ...

of

Siebe Bakker, bureaubakker: ...

 

Support

 

Tektoniek workshop - ©bureaubakker - miesinterpretation - 017 - _DSC9860

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn