• Menu
  • Zoek
  • Login

Nieuwsarchief

Een overzicht van eerder verschenen nieuwsitems:

Bezoek de Design Challenge 3D betonprinten

Grijp deze unieke kans om de meest up-to-date architectonische potentie van 3D-betonprinten te zien. Op woensdag 8 februari, vanaf 8.00 uur, presenteren de deelnemers van de Design Challenge 3DCP en casestudies Experimenteel Beton hun prototypes op de Bouwbeurs in Utrecht.

Lees verder

Even voorstellen: Edwin Vermeulen

Met ingang van 1 januari 2016 is Edwin Vermeulen in dienst getreden van het Cement&BetonCentrum als technical marketing engineer.

Lees verder

Wij zien wat jij (nog) niet ziet

Sinds vorige week heeft het Cement&BetonCentrum een Augmented Reality App, deze is gratis te downloaden in de Appstore en GooglePlay

Lees verder

Proefwand Warmbeton onderscheidend in textuur

Donderdag 5 november 2015 is de proefwand Warmbeton ontkist. Ondanks de lastige verwerkbaarheid bij het storten bleek de wand toch volledig te zijn gevuld, ook onder de grote raamsparingen.

Lees verder

Proefwand Warmbeton gestort

Op woensdag 28 oktober 2015 is bij Mebin Tilburg een proefwand Warmbeton gestort. Het is in feite de eerste toepassing van Warmbeton op praktijkschaal in Nederland.

Lees verder

Evenement 3D-betonprinten volgeboekt

Het maximum aantal aanmeldingen voor de bijeenkomst 3D-betonprinten op 22 oktober 2015 bij de TU-Eindhoven is bereikt. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Lees verder

Flexibele malsystemen onder handen genomen in Artis

'Hands-on workshop flexibele malsystemen in Artis' prijkte op het affiche. Wat was nou meer bijzonder? Het onderwerp, of de locatie? Hoe dan ook, een slordige 35 man nam deel aan het evenement.

Lees verder

2e Expert meeting Thermisch Actieve Gebouwen

Lerende Gebouwen is het thema van de 2e expert meeting Thermisch Actieve Gebouwen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 oktober 2015, bij de Haagse Hogeschool (HHS) te Delft. Dit schoolgebouw is in meer dan één opzicht een lerend gebouw.

Lees verder

Workshop flexibele malsystemen

Op zondag 16 augustus kunt u de nieuwste mogelijkheden met flexibele malsystemen zelf ervaren in de oudste dierentuin van Nederland: Natura Artis Magistra, Amsterdam.

Lees verder

Programma Betonwegendag 2015

Het programma voor de Betonwegendag op 29 september is op hoofdlijnen bekend. Een serie workshops speciaal voor opdrachtgevers, en een voor specialisten.

Lees verder
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn