• Menu
  • Zoek
  • Login

Tektoniek deelt kennis(sen) voor architectuur in beton

Goed nieuws voor de liefhebber van architectuur in beton. Via het nieuwe kennisnetwerk Tektoniek worden kennis en kennissen gedeeld. In de vorm van evenementen en online communicatie wordt voor en met het netwerk informatie, inspiratie, en ondersteuning geboden. Altijd gaat het daarbij om de relatie tussen architectonische vormgeving, constructie en maakbaarheid.

 

Screenshot-Tektoniek-1Tektoniek geeft de liefhebber van architectuur in beton de mogelijkheid om kennis en kennissen te delen

 

Tektoniek richt zich op de (toekomstig) architect, constructief ontwerper, bouwkundig adviseur en producent uit de betonindustrie. In de ontwikkelingsfase van Tektoniek zijn de nodige pilots, tests, try-outs gedaan om de juiste formule en look and feel te vinden en om de kritische, vaak visueel ingestelde doelgroep optimaal te bereiken.

 

Tektoniek leeft en kan gaan groeien

Initiatiefnemer van Tektoniek is het Cement&BetonCentrum. Voor architecten die meer willen halen uit beton was er geen duidelijk platform of medium. Terwijl de interesse in het materiaal wel degelijk leeft. Vooral in de maakbaarheid, van bijvoorbeeld schoon beton, constructieve optimalisaties, product- en materiaalontwikkelingen. Tot vandaag. Tektoniek leeft en kan gaan groeien! Als officieel moment om het kennisnetwerk te lanceren is gekozen: 22 oktober tijdens het 3D-betonprintevenement met en op de TU Eindhoven (faculteit Bouwkunde), midden in de Dutch Design Week.

 

Met en voor het netwerk

Het aanbod van Tektoniek bestaat enerzijds uit evenementen, zoals lezingen, projectbezoeken, workshops en expert meetings, en anderzijds uit online communicatie, zoals projectbeschrijvingen, artikelen over maakbaarheid en een netwerkpagina. Het Cement&BetonCentrum fungeert als spil in het netwerk, stelt op maat gesneden communicatieprogramma's samen en ondersteunt bij de invulling van Tektoniek-activiteiten. De deur staat daarbij altijd open voor suggesties voor onderwerpen en mogelijke samenwerkingen.

Want delen is het nieuwe hebben.

Bezoek de nieuwe website Tektoniek.nl     

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn