• Menu
  • Zoek
  • Login

Workshop Beton in de infrastructuur 'Slim verbinden'

Betoninfra en CROW gaan tijdens de Infratech (Ahoy Rotterdam) op een actieve manier kennisdragers en kennisvragers slim met elkaar verbinden. In samenwerking met Miriam Notten van LaRed, specialist in netwerkend werken, is een interactieve sessie ontworpen over Beton in de infrastructuur 'Slim verbinden van kennis en kennissen'.

rotonde1

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Een oprechte kennismaking met elkaar om te ontdekken wie er bij deze sessie aanwezig zijn, wat zij voor u kunnen betekenen, maar ook wat u voor hen kunt betekenen. Daarnaast is er een (hernieuwde) kennismaking met de beschikbare kennisbronnen, zodat u kennis kunt ophalen en uw kennis kunt opwaarderen. 

Heeft u een vraag op het gebied van beton in de infrastructuur, dan is dit het moment om die vraag uit te spreken. Wij gaan op zoek naar de juiste kennis, of de juiste kennissen. 

 

Slim verbinden

Meer informatie over deze bijeenkomst is beschikbaar op de website van Betoninfra.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden, en uw vraag stellen. 

Slim verbinden

 

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Prov-weg-in-uitgeborsteld-beton-660x440

De belangstelling voor beton in de wegenbouw groeit. Dat is vooral te danken aan de toegenomen aandacht voor duurzaamheid. Betonverhardingen gaan langer mee dan asfalt en hebben nauwelijks onderhoud nodig. Maar die afweging wordt niet altijd gemaakt.

Betonwegen

BetonInfra Nieuwsbrief

logo

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over toepassingen van beton in de wegenbouw?
Meld u zich dan aan voor de digitale BetonInfra Nieuwsbrief.

 

     Aanmelden Nieuwsbrief