• Menu
  • Zoek
  • Login

Beton als bouwmateriaal

Cement, zand, grind en water

Beton als bouwmateriaal

Beton als bouwmateriaal. Het is feitelijk simpel: 1-2-3 beton. Eén volumedeel cement, twee volumedelen zand en drie volume delen grind en dan nog wat water en het wordt in de meeste gevallen nog hard ook.

vorige

Maar...., zodra er eisen aan het uiteindelijke resultaat worden gesteld, is vaak meer kennis nodig. Wij bieden u die kennis, toegesneden op de verschillende doelgroepen. Van basiskennis over betontechnologie, via specifieke eigenschappen van beton naar oppervlaktestructuren voor schoon betonwerk.

 

Ook de innovatieve ontwikkelingen van het materiaal beton staan niet stil. Betontechnologen ontwikkelen nieuwe betonsamenstellingen voor steeds uiteenlopender toepassingen, al dan niet in samenwerking met ander materialen. Een kijkje in de keuken.

ingredienten betonCement, zand, grind en water vormen samen beton


 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

#duurzaambeton – trending topics

beeld bij persberichtDoor zijn veelzijdigheid biedt beton vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen, maar dat maakt het ook complex. Hoog tijd voor een helder overzicht voor alle partijen die duurzaam willen bouwen. Uiteraard met beton!

   #duurzaambeton - trending topics     

BetonLexicon

Het BetonLexicon is het woordenboek voor cement- en betongerelateerde informatie. De woorden/begrippen die in de wereld van cement en beton veel worden gebruikt, zijn bijeengezet en voorzien van de meest zuivere omschrijving.

BetonLexicon