• Menu
  • Zoek
  • Login

Betontechnologie

Betontechnologie

Beton is een robuust materiaal, sterk en duurzaam. Indien goed ontworpen en uitgevoerd, zijn betonproducten en -constructies zeer goed bestand tegen een veelheid van belastingen en mogelijke aantastingen.

Er zijn specifieke aantastingen waar beton minder goed tegen bestand is. Een basaal begrip van de aantastingsmechanismen is behulpzaam om de nodige maatregelen te nemen en te respecteren.

 

Betoniek is hét platform over technologie en uitvoering van beton. Onderdeel van het platform zijn twee vaktitels, Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad. Daarnaast biedt het platform een uitgebreide website, met onder meer nieuws en een compleet archief van alle artikelen. Tweewekelijks verschijnt een nieuwsbrief met interessante informatie.

Website Betoniek

 

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Innovaties in beton

3D-betonprinten-1-CC_Curve_House-600x400De ontwikkeling van het materiaal beton staat niet stil. Betontechnologen ontwikkelen nieuwe betonsamenstellingen voor steeds uiteenlopender toepassingen, al of niet in samenwerking met ander materialen.

Innovaties in beton

 

 

Betoniek-logo

 

 

Betoniek is hét platform over technologie en uitvoering van beton. Onderdeel van het platform zijn twee vaktitels, Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad. Daarnaast biedt het platform een uitgebreide website, met onder meer nieuws en een compleet archief van alle artikelen.

Bezoek Betoniek

BetonLexicon

Het BetonLexicon is het woordenboek voor cement- en betongerelateerde informatie. De woorden/begrippen die in de wereld van cement en beton veel worden gebruikt, zijn bijeengezet en voorzien van de meest zuivere omschrijving.

BetonLexicon