• Menu
  • Zoek
  • Login

Agrabeton

Duurzaam bouwen in agrarische sector

Nieuwe app schoon beton

Speciaal voor de smartphone of tablet heeft CUR nu de Schoonbeton App beschikbaar.

07 schoonbeton

Hiermee kan worden gecontroleerd of de grijstint van het gerealiseerde werk overeenkomt met de specificaties. De app is geen vervanging voor de procedures die in de CUR-Aanbeveling 100:2013 staan, maar kan een handig hulpmiddel zijn voor op de bouwplaats. Bij de gratis app hoort een referentiegrijskaart voor het kalibreren van het cameragedeelte van smartphone of tablet.
Met CUR-Aanbeveling 100:2013 is het onder andere mogelijk de wensen voor schoonbeton nog beter te specificeren. Schoonbeton is beton waarbij bijzondere eisen worden gesteld aan het uiterlijk. Ter ondersteuning van deze CUR-Aanbeveling is nu de gratis Schoon Beton App beschikbaar via de website schoonbetonapp.nl

 

CUR-grijsschaal beton

Op het werk mogen geen misverstanden ontstaan over de juiste grijstint van het betonoppervlak. Daarom is als onderdeel van deze CUR-Aanbeveling ook een soort kleurenwaaier ontwikkeld voor het toetsen van de grijstint van het gerealiseerde werk. 

 

Meer over de CUR-Aanbeveling 100:2013 en de diverse hulpmiddelen is te vinden op de website van CUR-Aanbevelingen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

Agrabeton Nieuwsbrief


Agrabeton

Agrabeton Nieuwsbrief publiceert artikelen over duurzaam bouwen in de agrarische sector, speciaal gericht op toepassingen van beton. Meld u aan en ontvang Agrabeton achtmaal per jaar.

Aanmelden