• Menu
  • Zoek
  • Login

Agrabeton

Duurzaam bouwen in agrarische sector

Nieuwe versie rekenprogramma Floor

Onlangs is een nieuwe versie uitgebracht van het rekenprogramma Floor. Dit programma is speciaal ontworpen voor het controleren van de sterkte van niet-onderheide, elastisch ondersteunde betonvloeren of -verhardingen. Deze software is onder andere gebaseerd op CUR-Aanbeveling 36, 'Ontwerpen van elastisch ondersteunde betonvloeren en -verhardingen'.

05-Floor2-600-x-400Het rekenprogramma Floor is ontworpen voor het controleren van de sterkte van niet-onderheide, elastisch ondersteunde betonvloeren of -verhardingen.

Het dimensioneren en detailleren van elastisch ondersteunde betonvloeren en betonverhardingen is geen gemakkelijke opgave. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het berekenen van een vloer voor een agrarisch gebouw of erfverharding in gebieden met een minder-draagkrachtige ondergrond.

Controleberekeningen

Met Floor 3.0 kunt u bij het ontwerpen en realiseren van elastisch ondersteunde betonvloeren en betonverhardingen op een betrekkelijk eenvoudige manier controleberekeningen uitvoeren. Het programma controleert of een gegeven vloerconstructie voldoet aan CUR-Aanbeveling 36. U kunt Floor bestellen als basispakket en als pluspakket. Bekijk de pakketten voor meer informatie.

Rekeningmodule bestellen

Het nieuwe rekenprogramma Floor is te bestellen bij SBRCURnet.

 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn