• Menu
  • Zoek
  • Login

Agrabeton

Duurzaam bouwen in agrarische sector

Van Beek neemt verkoop welzijnsvloer Swaans Beton over

Stalinrichter G. van Beek & Zn uit Barneveld gaat naast de eigen betonnen roostervloer met rubber ook de welzijnsvloer ComfiFlor C1 van Swaans Beton verkopen binnen de kalverhouderij. Dit zijn beide bedrijven overeengekomen. Ze gaan hun kennis gebruiken om de kwalitatief hoogwaardige producten verder te innoveren. In deze innovatie zullen duurzaamheid en dierenwelzijn centraal staan.

03 Comfiflor 660x440

Smalle balkbreedte

De ComfiFlor C1 vloer bestaat uit een betonnen rooster met een rubber oppervlak. Het bijzondere aan het betonnen rooster is dat de balkbreedte ongeveer gelijk is aan de houten roosters, namelijk 8,2 centimeter. De mestspleten zijn circa 3,3 centimeter breed waardoor de mestdoorlaat circa 25 procent is. Verkoop van dit rooster gebeurde tot medio oktober door Proflex Betonproducten uit Mill.

Investeringsmogelijkheden

Swaans Beton is een producent van betonproducten en sinds haar oprichting actief in stalvloersystemen voor de veehouderij, gewassenteelt, infra en recreatie. G. van Beek & Zn is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een wereldwijde marktleider op het gebied van huisvesting van kalveren. Op dit moment worden welzijnsvloeren sterk gestimuleerd door de overheid waardoor er aantrekkelijke investeringsmogelijkheden zijn voor de agrarische sector.

Zie ook:

Welzijnsrooster ComfiFlor C1 geoptimaliseerd

 

Agrabeton, oktober 2018

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn