• Menu
  • Zoek
  • Login

Agrabeton

Duurzaam bouwen in agrarische sector

Zelf digitaal uw sleufsilo bouwen

Op de website van Bosch Beton kunnen veehouders zelf een sleufsilo samenstellen met de siloconfigurator.

02 Bosch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen 24 uur ontvangt de veehouder een passend voorstel en een 3D-tekening van de samengestelde sleufsilo. Deconfigurator bestaat uit vier stappen. In de eerste stap maakt de aanvrager een keuze uit het aantal gewenste sleufsilo’s, de vloerkeuze en de wens om wel of geen achterwand te plaatsen. In de volgende stap geeft de aanvrager het gewenste type buitenwand aan. Is het een vrijdragende buitenwand, ligt er grond tegenaan of betreft het een U-wand of ander type tussenwand?

Ontvang een 3D-tekening

In de derde stap kan de aanvrager aangeven wat de hoogte, breedte en lengte moet worden van de nieuwe sleufsilo. Aan de hand hiervan wordt meteen de inhoud van de sleufsilo berekend. Door bij stap vier de persoonlijke gegevens in te vullen (naam, telefoon, e-mailadres) krijgt de aanvrager binnen 24 uur een passend voorstel, een omschrijving van de juiste typen vloer- en wandelementen én een 3D-tekening van de samengestelde sleufsilo.
Het voordeel van de configurator is volgens bedrijfsleider Brand Jan van den Bosch dat veehouders zelf aan de slag kunnen met het voorwerk van hun project. Hiermee wordt al in een vroeg stadium een basisinzicht in de verschillende mogelijkheden verkregen.

Persoonlijk advies accessoires

Het bedrijf biedt tevens accessoires zoals goten, kolken, afgeschuinde keerwanden en perssapputten voor in de sleufsilo. Deze zijn niet in de configurator opgenomen, omdat hier maatwerk en persoonlijk advies voor vereist is. Hierover worden veehouders geïnformeerd door de verkopers van het bedrijf. Op de sleufsilowanden zit een schriftelijke fabrieksgarantie van twintig jaar. De elementen zijn geproduceerd volgens de Euronorm en de KOMO-certificering Agrarische Betonproducten, en hebben een gecertificeerde betonkwaliteit van C60/75.

 

→ De configurator

 

mei 2015

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn