• Menu
  • Zoek
  • Login

Agrabeton

Nieuwsbrief

In de Agrabeton Nieuwsbrief verschijnen artikelen over duurzaam bouwen in de agrarische sector, met speciale aandacht voor toepassingen van beton. Deze uitgave komt tot stand in samenwerking met het beton- en landbouwbedrijfsleven.

Naast actuele nieuwsfeiten besteedt Agrabeton aandacht aan de agrarische bouw- en betonpraktijk, gericht op diegenen die bij het bouwproces als ontwerper, adviseur en uitvoerder betrokken zijn. Andere belangrijke doelgroepen zijn de instanties die zich bezighouden met wet- en regelgeving en onderzoek voor bijvoorbeeld milieu, dierenwelzijn en voedselveiligheid.

 

Agrabeton Nieuwsbrief

 

Aanmelden

Wilt u het laatste nieuws uit de agrarische bouwsector niet missen? Meld u dan aan voor de Agrabeton Nieuwsbrief. Achtmaal per jaar ontvangt u het actuele agrarische bouwnieuws in uw mailbox.

 

Agrabeton nieuwsbrief

 

Laatst verschenen nummer

Agrabeton Nieuwsbrief juli 2018 

Dossiers

Eerder verschenen artikelen zijn gebundeld in dossiers, waar u ruim 300 artikelen vindt uit zowel de digitale Nieuwsbrief Agrabeton als het voormalige vaktijdschrift Agrabeton.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

#duurzaambeton – trending topics

beeld bij persberichtDoor zijn veelzijdigheid biedt beton vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen, maar dat maakt het ook complex. Hoog tijd voor een helder overzicht voor alle partijen die duurzaam willen bouwen. Uiteraard met beton!

   #duurzaambeton - trending topics