• Menu
  • Zoek
  • Login

Publicaties

Studieboeken

Studieboeken

CB-reeks

CB1 Basiskennis Beton omslag

Basiskennis Beton (CB1)

Voor iedereen die actief is op het gebied van Bouwkunde of Civiele Techniek en die kennis wil opdoen over beton, van het materiaal tot aan de betonconstructie, is de uitgave 'Basiskennis Beton' (CB1) onmisbaar. Het boek gaat in op betontechnologie, duurzaamheid, uitvoering en constructie. 'Basiskennis Beton' is zeer breed van opzet en daardoor geschikt van het eerste tot en met het laatste HBO-studiejaar.

Ook voor de beroepspraktijk biedt het onmisbare basis­kennis. CB1 vormt de opmaat voor de meer specialistische uitgaven in de CB-reeks Constructieleer Gewapend Beton (CB2), Constructieleer Voorgespannen Beton (CB3) en Ontwerpen in Gewapend Beton (CB4).

boeken

Boeken als Praktische Betonkennis (CB5), Compendium Eurocode  2 (CB6), Eurocode 2 (CB7) en Rekenvoorbeelden Eurocode 2 (CB8) staan eveneens al jarenlang hoogaangeschreven, niet alleen bij het hoger technisch onderwijs maar ook bij het bedrijfsleven.

 

BP-reeks

In de BetonPraktijkreeks verschijnen BP2 Betonconstructies onder temperatuur- en krimpvervorming, BP3 Voorgespannen beton en BP4 Ontwerpen en dimensioneren van vloeikerende betonconstructies.

 

Bestelwijze

U kunt deze boeken bestellen via de boekenshop van Aeneas Media.

 

Bestellen van studieboeken 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

 

 

Betoniek-logo

 

 

Betoniek is hét platform over technologie en uitvoering van beton. Onderdeel van het platform zijn twee vaktitels, Betoniek Standaard en Betoniek Vakblad. Daarnaast biedt het platform een uitgebreide website, met onder meer nieuws en een compleet archief van alle artikelen.

Bezoek Betoniek

 

logo_cement_schuin

Hét platform van en voor constructief ontwerpers en constructeurs in de civiele bouw, woningbouw en utiliteitsbouw als het gaat over bouwen met beton.

Bezoek Cement