• Menu
  • Zoek
  • Login

Vakbladen

Cement en Betoniek

Vakbladen Cement en Betoniek

De vakbladen Cement en Betoniek worden uitgegeven door Betonhuis Cement in samenwerking met Aeneas Media.

 

Cement

Cement is al sinds 1949 hét vakblad voor constructeurs en projectleiders in de betonwereld. Het blad verstrekt onafhankelijke, technisch hoogwaardige informatie over het bouwen met beton in alle sectoren van de bouw.

De focus ligt daarbij op constructie en uitvoering, met aandacht voor aanpalende gebieden als architectuur en technologie. Een deel van de inhoud betreft een actueel thema, maar er is ook volop ruimte voor andere onderwerpen en projecten.

Cement verschijnt acht keer per jaar.

 

Cement Online

Op de website Cement Online is als extra meer achtergrondinformatie te vinden over verschenen artikelen. Per nummer verschijnen enkele artikelen alleen online.

Abonnees kunnen in het online archief alle artikelen uit eerder verschenen nummers raadplegen.

Uiteraard vindt u op Cement Online ook alle informatie over abonnementen- en advertentiemogelijkheden.

 

Cement Nieuwsbrief

Wilt u elke twee weken de nieuwsbrief Cement ontvangen? Meld u dan aan.

 

Betoniek

Betoniek Vakblad en Betoniek Standaard

Betoniek verspreidt al sinds 1970 kennis over de technologie en uitvoering van beton. In 2013 is het blad een nieuwe weg ingeslagen. Het nieuwe Betoniek Vakblad verschijnt vier keer per jaar, het 'oude' Betoniek is omgedoopt in Betoniek Standaard, dat ook vier keer per jaar verschijnt.

Betoniek Vakblad is een magazine op groot formaat met artikelen over technologie en uitvoering van beton. Aandacht gaat hierin meer uit naar uitvoering van betonconstructies, met artikelen over bijvoorbeeld projecten, ontwikkelingen, onderzoek, regelgeving en onderwijs. De artikelen worden geschreven door mensen uit het vak, met verstand van bouwen dus.

Betoniek Standaard wordt samengesteld en nauwkeurig getoetst door leden van een deskundige en onafhankelijke redactie. In deze uitgave wordt kennis vastgelegd waarover consensus bestaat in de markt.

Samen maken Betoniek Vakblad en Betoniek Standaard deel uit van het Betoniek Platform. Dit platform heeft nog veel meer te bieden, zoals een website en een nieuwsbrief. Allemaal met hetzelfde doel: kennis over bouwen met beton vastleggen en delen met vakgenoten.

 

Betoniek Online

Meer informatie over de inhoud, abonnementen en advertentiemogelijkheden vindt u op de website van Betoniek. Abonnees kunnen alle verschenen Betoniek-nummers digitaal terugvinden in het archief.


Betoniek Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief Betoniek ontvangen? Meld u dan aan.

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn