• Menu
  • Zoek
  • Login

Samenwerking

 

Cement&BetonCentrum maakt onderdeel uit van Betonhuis, de koepelorganisatie waarin ook Bond van Fabrikanten van Betonproducten in Nederland (BFBN) en Vereniging van Ondernemingen van Betonmortelfabrikanten in Nederland (VOBN) vertegenwoordigd zijn.

Voor studiebijeenkomsten, symposia en congressen werken we samen met externe organisaties als Betonvereniging, Bouwend Nederland, en CROW en met diverse kennisplatforms als Kennisplatform Betonwegen en Booosting.

In opdracht van het Cement&BetonCentrum geeft Aeneas Media diverse vakbladen en studieboeken uit op het gebied van cement en beton.

Uit de diverse samenwerkingsverbanden komen projecten als BetonInfra en BetonLexicon voort. 

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedIn

#duurzaambeton – trending topics

beeld bij persberichtDoor zijn veelzijdigheid biedt beton vele mogelijkheden voor duurzaam bouwen, maar dat maakt het ook complex. Hoog tijd voor een helder overzicht voor alle partijen die duurzaam willen bouwen. Uiteraard met beton!

   #duurzaambeton - trending topics     

BetonInfra Nieuwsbrief

logo

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws over toepassingen van beton in de wegenbouw?
Meld u zich dan aan voor de digitale BetonInfra Nieuwsbrief.

 

     Aanmelden Nieuwsbrief       

BetonLexicon

Het BetonLexicon is het woordenboek voor cement- en betongerelateerde informatie. De woorden/begrippen die in de wereld van cement en beton veel worden gebruikt, zijn bijeengezet en voorzien van de meest zuivere omschrijving.

BetonLexicon